Covid-19 en een gratis online cursus kwantumfysica en bewustzijn

Dat wordt interessant

Ik heb besloten om, in deze tijd dat we thuis dienen te blijven om te voorkomen dat Covid-19 onze gezondsheidzorg totaal en rampzalig overbelast raakt met acuut doodzieke en stervende mensen, de Kwantumfysica en Bewustzijn cursussen die ik tot nog toe op fysieke lokaties bij de Hovo gegeven heb ook online te gaan geven via Zoom. En wel gratis. Ik vraag wel aan deelnemers om mijn boek aan te schaffen omdat dat 100% bij de cursus hoort en beslist nodig is om de wat heftiger onderwerpen als dubbele spleet experimenten echt te gaan begrijpen in hun werking en consequenties.

Intussen zijn de eerste online cursussen geweest. Met Skype. Er waren weinig afvallers, dus dat zegt wel iets. Covid-19 is nog lang niet weg maar de echte crisis lijkt voorbij. Geen reden om te stoppen met deze actie. Als de wachtlijst voldoende gegroeid is en de zomervakantie achter de rug start er een nieuwe cursus. Opgeven is gratis, deelname ook.

De online cursus zal in 9 wekelijkse colleges van elk twee uur op nog te bepalen weekdagen van 14u tot ca. 16u of van 20u tot 22u online te volgen zijn en behandelt alle hoofdstukken van het boek. Er is altijd ruimte voor vragen tijdens het college of daarna.

Wat nodig is aan apparatuur: Een PC of tablet met werkende audio en camera en Skype. Een smartphone is minder geschikt tenzij u hele goede ogen hebt.

De cursus is uitermate geschikt voor niet-beta’s.

Ben je serieus geïnteresseerd in een negendelige cursus Kwantumfysica en Bewustzijn:

Inschrijven? Stuur dan een e-mail naar: kwantumfysica en bewustzijn

met als onderwerp ‘Deelname Online Cursus Kwantumfysica en Bewustzijn’. Geef ook op welke middagen en/of avonden u de cursus kunt volgen.

Ik ben ook benieuwd

Ir. Paul J. van Leeuwen MSc behaalde zijn ingenieursdiploma voor technische natuurkunde in 1974 aan de TU Delft. Kwantumfysica was nog geen onderdeel van zijn curriculum toen. Veel later in zijn carrière ontdekte hij de kwantumfysica en haar connectie met informatie en bewustzijn. Na zijn pensionering startte hij postacademische cursussen in kwantumfysica, informatie en bewustzijn. Hij schreef een boek Kwantumfysica, informatie en bewustzijn waarin de inhoud van zijn cursussen is samengevat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *