Online college Kwantumfysica en Bewustzijn is gestart.

Het eerste college is al geweest op dinsdag 14 april. Maar er is nu nog ruimte voor laatkomers. Pas vanaf 28 april zal het aansluiten lastig worden vanwege de opgelopen achterstand. Nieuwe aanmeldingen gaan dan op een wachtlijst.

Voor het online college wordt de Jitsi server van de Volksuniversiteit gebruikt. Bij performance problemen gaan we over op Skype.

Intussen ben ik Evolution 2.0 van Jack Marshall aan het lezen. Indrukwekkend. Het blijkt prachtig aan te sluiten bij de conclusie die ik uit de kwantumfysica trek, het bewustzijn is primair en is de intelligentie achter alle verschijnselen in de levende wereld.

Ir. Paul J. van Leeuwen MSc behaalde zijn ingenieursdiploma voor technische natuurkunde in 1974 aan de TU Delft. Kwantumfysica was nog geen onderdeel van zijn curriculum toen. Veel later in zijn carrière ontdekte hij de kwantumfysica en haar connectie met informatie en bewustzijn. Na zijn pensionering startte hij postacademische cursussen in kwantumfysica, informatie en bewustzijn. Hij schreef een boek Kwantumfysica, informatie en bewustzijn waarin de inhoud van zijn cursussen is samengevat.

2 antwoorden op “Online college Kwantumfysica en Bewustzijn is gestart.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *