In de Top-10!

Nog meer boekentips op het gebied van kwantumfysica? Klik op het logo.

Mijn boek staat nu bovenaan in de top-10 van de Beste Boekentips over kwantumfysica – uitgegeven in Nederland. Daar ben ik vanzelfsprekend heel blij mee natuurlijk. Dit is wat daar wordt geschreven:

Dit boek is een goede introductie in het vakgebied van de kwantumfysica. Je hoeft geen speciale wetenschappelijke kennis te hebben om het te begrijpen, maar het vereist wel dat je je hersenen gebruikt. Met name het principe dat niets is wat het lijkt, dat objectiviteit onmogelijk is, staat centraal. Paul J. van Leeuwen heeft het boek zo geschreven dat je niet elke zin hoeft te lezen om het grote geheel te snappen. Daarom past zijn werk goed thuis op de lijst van beste boeken over kwantumtheorie/kwantumfysica.

Quantum Physics, Information and Consciousness

Intussen is de eerste voorlopige vertaling van mijn boek voor een Engelse publicatie klaar. Die is op dit moment in de vorm van een e-book gegoten. Omdat ik de vertaling helemaal zelf gedaan heb ben ik dus nu op zoek naar ‘native speakers‘ die het liefst ook nog een beetje technisch Engels kunnen lezen. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via het contactformulier met als onderwerp: ‘Proofreader Quantumphysics, Information and Consciousness‘.

Het Engelse e-book is niet alleen maar een 1:1 vertaling van het Nederlandse boek. Het is meteen een verbeterde editie geworden. Niet alleen wat zaken waarbij mijn inzicht is veranderd zijn aangepast. Veel nieuwe informatie, veel internet links naar relevante informatie en een compleet nieuw hoofdstuk zijn erbij gekomen. Het nieuwe hoofdstuk aan het eind betreft het onderwerp Consilience naar aanleiding van de conferentie van de SSE met die titel in Denver Colorado Juni 2019 die ik heb bijgewoond.

Native English proofreaders asked

Dus, als iemand die dit leest zich geroepen voelt en/of een native English speaker kent die dit wel eens een interessante uitdaging zou kunnen vinden, geef dan de link naar dit bericht aan hem of haar door. Iemand die zich aanmeldt en daarbij uitdrukkelijk verklaart dat hij of zij geen kopieën zal verspreiden, krijgt een link naar een e-book bestand toegestuurd dat gewatermerkt is met zijn of haar naam.

Maximaal aantal aanmeldingen is 10.

Ir. Paul J. van Leeuwen MSc behaalde zijn ingenieursdiploma voor technische natuurkunde in 1974 aan de TU Delft. Kwantumfysica was nog geen onderdeel van zijn curriculum toen. Veel later in zijn carrière ontdekte hij de kwantumfysica en haar connectie met informatie en bewustzijn. Na zijn pensionering startte hij postacademische cursussen in kwantumfysica, informatie en bewustzijn. Hij schreef een boek Kwantumfysica, informatie en bewustzijn waarin de inhoud van zijn cursussen is samengevat.

2 antwoorden op “In de Top-10!”

  1. Echt hartelijk gefeliciteerd met je succes Paul!
    Niet eenvoudig om op dit terrein ‘te scoren’ en een prestatie dat ’t boek in de bredere aandacht is gekomen.

    ‘Ooit’ student in je cursussen

    René

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *