Reviewers gevraagd voor een cursus Kwantum en Bewustzijn

Zou je als reviewer mee willen doen aan het ontwikkelen van een cursus Kwantum en Bewustzijn? Geïnteresseerd? Het is een online cursus die gegeven gaat worden door Josella Stroo.

Kijk bij interesse hier: Cursus Kwantum en Bewustzijn – 2021. De cursus gaat 22 februari 2021 van start, dus wees er gauw bij.

Ir. Paul J. van Leeuwen MSc studeerde af in de technische natuurkunde in 1974 aan de TU Delft. Kwantumfysica was nog geen onderdeel van zijn curriculum toen. Hij behaalde in 1993 een master of science in kennistechnologie bij het CIBIT verbonden aan de Utrechtse universiteit. Veel later in zijn carrière ontdekte hij de kwantumfysica en haar connectie met informatie en bewustzijn. Na zijn pensionering startte hij postacademische cursussen in kwantumfysica, informatie en bewustzijn. De inhoud van zijn cursussen is samengevat in zijn boek 'Kwantumfysica, informatie en bewustzijn'. Dit boek is ook in het Engels gepubliceerd onder de titel: 'Quantum Physics is NOT Weird'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *